Cum să resetați parola SSO vCenter Server: administrator@vsphere.local

Pentru a începe procedura pe VCSA versiunea 6.x sau 7, conectați-vă la acesta folosind instrumente precum ssh sau puTTY. Tastați comanda Shell  pentru a putea accesa partea de configurare.

Toate comenzile principale legate de PSC SSO AD sunt situate în folderul /usr/lib/vmware-vmdir/bin, iar comanda pentru a reseta utilizatorii SSO este vdcadmintool . Odată ce comanda este executată, selectați opțiunea 3. Resetați parola contului  și introduceți contul SSO UPN,  în cazul de față vreau să resetez numele de utilizator administrator , deci formatul numelui UPN este  administrator@vsphere.local. Sistemul va genera o nouă parolă aleatorie, copiați-o sau salvați-o într-un fișier pentru a vă autentifica.

/usr/lib/vmware-vmdir/bin/vdcadmintool

=======================
Please select:
0. exit
1. Test LDAP connectivity
2. Force start replication cycle
3. Reset account password
4. Set log level and mask
5. Set vmdir state
6. Get vmdir state
7. Get vmdir log level and mask
========================

3
  Please enter account UPN : administrator@vsphere.local
New password is -
Your new password here

În clientul HTML5 vSphere, încercați să vă conectați cu utilizatorul administrator@vsphere.local și parola noua. Odată ce autentificarea a reușit, în partea din dreapta sus faceți clic pe numele de utilizator Administrator@vsphere.local și din meniul derulant selectați  Schimbați parola. Tastați parola curentă, alegeți o  nouă parolă și SALVAȚI această parolă.

Cunoștiințele au fost folositoare?
Partajează